Werkwijze

Op dit moment ben ik nog hobbyfotograaf. Ik werk nog niet vanuit een winst oogpunt. De bijdragen die ik vraag voor een shoot zijn een tegemoetkoming in de onkosten die ik maak. Denk hierbij vooral aan mijn camera, lenzen en studio.

Een shoot en/of nieuwe omgeving kan soms best een beetje spannend zijn. Om die reden vind ik het extra belangrijk om diervriendelijk met uw dier aan de slag te gaan. Ik zal zoveel mogelijk werken met beloningen. Mocht er iets zijn waar u dier extra gek op is. Bv een snoepje of speeltje dan zou het goed zijn deze mee te nemen. Uiteraard zorg ik zelf ook al voor de nodige lekkernijen. Voor een dier wat heel erg stress gevoelig is raad ik u aan om eerst contact op te nemen om samen naar een passende oplossing voor het dier te kijken. De shoot moet immers voor hond en baas zo relaxed mogelijk zijn.

Ik wil u vragen naar de shoot te komen zonder corrigerende halsbanden of tuigen zoals bv een slipketting of antitrek tuig. Ook hier staat bij mij diervriendelijk werken voorop. Ik probeer de dieren op de foto te zetten zonder halsband en lijn. Mocht dit niet lukken dan is een dun halsbandje met een lijn soms wenselijk. Ik kan deze achteraf in de nabewerking weg werken.

Na de shoot ontvangt u naar ongv 3 dagen een formulier waarop u de onbewerkte foto's van de shoot kunt bekijken zodat u een keuze kunt maken. De gekozen foto's worden vervolgens nabewerkt en ongv binnen 3 weken digitaal een u doorgestuurd. Het is evt ook mogelijk uw gekozen foto's te laten afdrukken en/of wanddecoratie te bestellen. Ik werk samen met een specialist. Alle foto's worden zorgvuldig bekeken en geprint en dus niet automatisch verwerkt zoals bij de meeste online aanbieders. 

 

Tarieven

Voor een shoot in de studio en op locatie vraag ik 60 euro. Dit is voor 1 hond en incl. 2 digitale foto's naar eigen keuzen. Het is altijd mogelijk om foto's bij te kopen. Dat kan voor 8 euro per foto. Ook is het mogelijk om met meer honden te komen. Ik vraag dan 5 euro extra per hond. De tijd die ik neem voor de shoot is ongeveer een uur. Maar dit hangt helemaal af van wat wel of niet haalbaar is voor de hond. Als een hond langer nodig heeft dan is dit geen probleem en het tarief blijft gewoon hetzelfde. Voor shoots op locatie waar ik verder dan 15min voor moet rijden vraag ik een bezinekosten vergoeding van 0,19 cent per kilometer. ( Voor de shoots die in het menu te vinden zijn onder het kopje Shoot op locatie 2,  geld een ander tarrief. )