Algemene voorwaarden

Met een deelname aan een fotoshoot bij Alisha Frijters gaat u akkoord met de volgende voorwaarde:

1. Alisha Frijters is niet aansprakelijk voor schade aan materialen of ongevallen met u of uw hond tijdens een fotoshoot.

2. De betaling vindt op de dag van de shoot plaats. Bij voorkeur contant.

3. Na de fotoshoot ontvangt u een voorbeeld blad waar u zelf de foto’s kiest die u geleverd wil hebben. De foto’s worden vervolgens professioneel nabewerkt. De digitale foto ‘s worden met en zonder logo geleverd. Voor het delen van foto's op socialmedia kunt u de foto's met logo gebruiken. Naamsvermelding in de vorm van dit watermerk is verplicht. Dit is om ervoor te zorgen dat de foto's auteursrechtelijk beschermd zijn. De foto's zonder logo zijn voor eigen gebruik zoals bv afdrukken.  U dient zelf te zorgen voor een goede opslag van de foto's. Ik zal de gekozen foto's tot een jaar na de fotoshoot bewaren.

4. Foto's gemaakt door Alisha Frijters worden gecreëerd vanuit de creativiteit van de fotografe. Zij behoudt ook het auteursrecht van de foto. Om deze reden mogen verstrekte foto's niet worden aangepast d.m.v. andere uitsnedes en/of kleurverandering of mogen deze niet zonder toestemming gebruikt worden voor andere publicaties zonder naamsvermelding. Het plaatsen van de foto's op social media via de telefoon kunnen de kwaliteit van de foto fors beinvloeden. Daarom mogen de foto's bij voorkeur alleen via de computer op social media worden geplaatst.

5. De gemaakte foto's zijn door het auteursrecht eigendom van Alisha Frijters en mogen door Alisha Frijters gebruikt worden voor socialmedia en overige commerciëlen doeleinden zoals promotiemateriaal.